Sådan finder du de rigtige butikker til leje

lokaler til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

lokaler til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Som selvstændig butiksejer står man selv med et stort ansvar for butikkens drift. Det vil sige, at man selv skal sørger for personale, varekøb, lagerstyring, føring af regnskab og mange andre ting, for at virksomheden kan fungere.

Helt sin egen, med ekstra sikkerhedsnet

En af de vigtige ting, som man skal kigge på, når man går med drømmen om at åbne sin egen butik er butikslokalerne. Nogen har mulighed for at købe lokalerne. Andre køber en andel i ejendommen, hvis det er muligt. Ellers er en tredje løsning at leje sig ind i bygningen og lokalerne.

Dette betyder, at man hver måned betaler et beløb for at få lov til at bruge lokalerne. Dette er betyder også, at man som nystartet butiksejer ikke skal finde penge til en stor udbetaling til et løn for at kunne købe sig ind i ejendommen. Samtidig står man heller ikke selv med ansvaret omkring vedligeholdelse og reparationer af lokalerne, hvis der nu skulle komme skader. Det kunne for eksempel være et ledningsnet, der skal skiftes, en reparation af en sokkel eller et vindue, der skal skiftes.

Dette er samlet sit også med til at holde posten for vedligeholdelse af lokaler nede, da det er ejeren af lokalerne, det står med ansvaret.

Butikker til leje kan variere meget

Der findes mange forskellige typer lokaler, som man kan leje, der passer til erhvervsbrug. Nogle har et større butikslokale, hvor der er plads til mange vare eller større genstande. Det kunne for eksempel være biler, hvis man havde tænkt sig at lave en biludstilling. Andre har et større lager, men mindre butikslokaler. Dette kan så være en fordel, hvis man har salg af mindre varer fra butikslokalerne, men samtidig har en onlineside, hvor man også sælger vare fra. Derfor er det godt, at have et stort lager ved siden af den lille butik.

Nogle typer butikker og forretninger har måske ikke behov for meget lagerplads, men vil til gengæld gerne have mere gulvplads i butikken. Det kunne for eksempel være, hvis man ville åbne en frisørsalon.

 

Vil du se mere om butikker til leje, så kig her

 

Få mere information:

Lokaler til leje er et super alternativ til at investere

Kontorlokaler – praktiske og smarte kontorlokaler

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *