Personliggør dine kontorlokaler og skab den bedste atmosfære

Få den bedste erhvervsejendom (foto nyboligerhverv.dk)

Få den bedste erhvervsejendom (foto nyboligerhverv.dk)

Hvis man har et kontorarbejde, hvor man måske egentlig bare skal sidde på sin pind og kigge ind i en skærm og tage telefonen, når den ringer; ja, så er det altså vigtigt, at man sørger for, at kontorlokalerne er åbne og lyse, så de ansatte ikke føler sig indelukkede og utilpasse. Dette kan blandt andet løses ved, at rummene er i lyse farver. Det kan eksempelvis være pastelfarver, hvis man ikke er så begejstret for den hvide farve, da denne godt kan have tendens til at blive for klinisk og upersonlig.

Gør dine kontorlokaler til de bedste i byen

Derudover bør man også sørge for, at ens kontorlokaler har nogle gode vinduer. Gerne store, eller i hvert fald ikke få, da det er det naturlige lys ude fra solen, der er bedst for hovedet; i sær når man skal koncentrere i længere tid ad gangen. Og så er planter og biller jo også altid med til at sprede liv og glæde. Kontorlokaler skal rumme lige dét, som du som selvstændig finder nødvendigt for at dine ansatte kan være under de bedste forhold. Og hvis kontorlokalerne nu også ligger ret centralt; ja, så ville dette da heller ikke gøre så meget. I en tid som denne, hvor vi er blevet meget miljøbevidste, bør arbejdspladsen også støtte op om dette, så værdierne mellem arbejde og ansatte stemmer overens.

Nye lokaler giver ny inspiration

Du må også huske på, at selv om kontorlokalerne måske ikke skal vises frem til så mange andre end de ansatte, så skal de stadig repræsentere virksomhedens værdier, mission og vision for at der netop kan være sammenhæng i hverdagen. Det vil sige, hvis der er nogen, der enten af økonomiske eller miljømæssige årsager har valgt at spare egen bil væk, så er det da en stor fordel, hvis arbejdet ligger et sted, hvor der er god mulighed for at benytte sig af den offentlige transport.

Du kan finde kontorlokaler nær dig ved at klikke her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *