Kompetente ejendomsmæglere

Få hjælp fra kompetente ejendomsmæglere (foto nyboligerhverv.dk)

Få hjælp fra kompetente ejendomsmæglere (foto nyboligerhverv.dk)

På Nyboligerhverv.dk kan du få rigtig god vejledning med alt, der har med din erhvervsejendom at gøre. Deres ejendomsmæglere er rigtigt dygtige og kan hjælpe med alt fra salg og køb til vurdering og leje. De kan vejlede til de bedste løsninger. Det er ikke altid, det er bedst at sælge. Måske skal du bare leje din erhvervsejendom ud, eller inviterer til kontorfællesskaber.

Hvis du er en stor virksomhed og har behov for en løsning på en landsdækkende ejendomsopgave, så kan ejendomsmæglerne hjælpe med et man kalder Key Account Management (KAM). Eksempelvis hjælpe de med salg af en kædevirksomhed.

Du kan også overveje ”sale & lease back”. Det er en rigtigt god løsning til du har en virksomhed, der er har brug for at skære ned. ”Sale and lease back” er eksempelvis når du sælger din virksomheden ejendom til en professionel ejendomsinvestor. Slev fortsætter du som lejer.

Kyndig vejledning og god hjælp til en tryg handel

Nyboligerhverv.dk er hele Danmarks ejendomsmæglersite. Så ligegyldig hvor i landet din virksomhed befinder sig, eller hvor du ønsker at få din virksomhed til at ligge, så kan de helt sikkert hjælpe. Nyboligerhvervs rådgivere overvåger nemlig alle de lokale markeder, således de har de bedst muligheder for at hjælpe dig med dit køb eller salg af erhvervslokale.

2.000 vurderinger har Nyboligerhver årligt. Det betyder, at de nemt kan vurdere din erhvervsejendom og sørger for, at du får det bedste salg, køb eller leje. Erhvervsmæglerne på hos Nyboligerhverv er meget kompetente til deres arbejde. De er de balndt andet fordi de hele tiden uddannes.  De ved, hvad der rør sig på markedet.

Find en erhverv ejendomsmægler hos nyboligerhverv.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *